dimecres, 8 de maig del 2013

Més i millor

Publicat el  8/5/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)


Ha estat una setmana intensa. Hem arribat a l’Esguard número 35. No ha estat fàcil publicar cada dimecres, sense excepció, un nou exemplar de la primera revista catalana per a tauletes, tot mantenint una exigència de qualitat molt elevada tant en el contingut com en el continent. Paral·lelament, ens trobem treballant en la nostra segona capçalera, la revista Sentits, que portarà cada mes experiències de gastronomia i vins de la mà de l’activista gastronòmic Jordi Àvila i la sommelier Anna Vicens. Ja us hem explicat que el padrí d’aquest nou projecte és el cuiner Joan Roca, d’El Celler de Can Roca, que aquesta mateixa setmana ha estat triat el millor restaurant del món per la Restaurant Magazine. No ens vam voler perdre la festa de celebració dels tres germans Roca, els seus pares i altres familiars i el seu equip. La cuina i la restauració catalanes són a dalt de tot, la qual cosa eleva l’exigència de la revista Sentits. Reflectirem aquesta excel·lència i esperem que els més de 20.000 lectors que cada setmana gaudeixen de l’Esguard també ens acompanyen cada mes a la nova Sentits.
Abans d’acabar aquestes línies, deixeu-me que us presenti una nova secció que a partir d’avui ens acompanyarà cada setmana a l’Esguard. Es tracta d’un reportatge de temàtica esportiva, produït pels Ateus de l’Esport, un col·lectiu de joves periodistes que volen mostrar una cara diferent de l’esport, la qual cosa s’adiu molt amb l’esperit de l’Esguard. Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada