dimecres, 7 d’agost del 2013

Stay tuned!

Publicat el 7/8/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)


Els grans xous de la televisió americana solen anar a publicitat amb un avanç del que vindrà després que invariablement acaba amb un “stay tuned!”, que podríem traduir com “no canvieu de canal!” Avui, amb aquest Un dia a la tele, us presentem l’últim dels quatre especials monogràfics sobre els principals vehicles de la cultura que hem anat publicant durant l’estiu, i voldríem dir-vos exactament aquestes paraules: stay tuned!
Estigueu alerta, perquè el mes de setembre es presenta carregat de novetats. El dimecres 11 farà exactament un any que l’Esguard va arribar a les vostres tauletes i us estem preparant una sorpresa molt especial per celebrar-ho.
D’altra banda, també al setembre veurà la llum el nostre segon projecte editorial, la revista Sentits, una publicació mensual d’experiències gastronòmiques i vins que fa molts mesos que incubem, amb la mateixa cura per la qualitat dels continguts en la forma i en el fons que han caracteritzat l’Esguard durant aquestes 51 setmanes.
Moltes gràcies per acompanyar-nos i per ser part de la primera revista catalana per a tauletes. I sobretot, no canvieu de canal. Estigueu atents a les sorpreses que vindran!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada