dimecres, 21 d’agost del 2013

Poseu-vos els cascos

Publicat el 21/8/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)


Després de la bona acollida dels especials Un dia a la ràdio Un dia al teatre, que han provocat un munt de comentaris elogiosos a les xarxes socials (moltes gràcies, de veritat!), avui us oferim el tercer monogràfic dels quatre previstos per aquest més d’agost:   Un dia amb la música. Ens va costar molt decidir l’orientació d’aquest número, perquè la música és un àmbit tan ampli que ens permetia pensar en múltiples possibilitats, de l’òpera a la sardana, de la cançó d’autor al heavy metal. 
Després de moltes discussions, ens vam decidir per passar un dia amb unes de les bandes més mítiques del panorama musical català, els Lax’n’Busto. Els del Vendrell són un dels millors exponents de l’evolució de la música en català fins arribar al grau de normalitat d’avui. Continuen amb una vigència envejable i mantenen la mateixa il·lusió dels primers anys. Vam seguir-los abans, durant i després de les seves actuacions. Vam triar dos concerts de formats diferents, un teatre i un a l’aire lliure. En tots dos casos, vam copsar la feina intensa d’un grup de persones apassionades pel que fan. 
La música és quelcom que ens acompanya des que naixem fins que morim. De les cançons de bressol de la nostra mare fins les llistes de reproducció del nostre iPod. Res no es compara, però, amb l’experiència d’un concert en directe. La tecnologia ha evolucionat molt per als músics i per als que en gaudim de la música, però les sensacions que una banda transmet en un concert no seran mai superades per cap avenç tecnològic.
Poseu-vos els cascos i gaudiu amb nosaltres d’Un dia amb la música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada