dimecres, 4 de setembre del 2013

Passar pantalla

Publicat el 4/9/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)


A una setmana de la Via Catalana, la cadena humana que tornarà a posar el cas català al primer pla de l’actualitat internacional, cada cop sembla més clar que per als catalans ha arribat l’hora de passar pantalla. Estem transitant un moment històric que definirà el que som i el que serem durant el segle XXI. El lideratge d’un país en aquestes circumstàncies és potser la tasca més difícil de totes, per això l’actitud militant i activa que el poble demostrarà amb la cadena humana s’ha de compaginar amb el suport a un govern que està fent tots els passos necessaris per fer realitat el que per a molts era un somni fa només un parell d’anys.
El mateix dia de la Diada i la cadena, el proper dimecres 11 de setembre, l’Esguard farà un any. Fa exactament 12 mesos arribàvem a les tauletes amb una entrevista a Miquel Calçada. La propera setmana, celebrarem el nostre primer any de vida amb una conversa en profunditat de Jordi Pujol amb Toni Aira. Serà un material molt valuós per encarar la Diada i la cadena humana amb força i il·lusió. Les dificultats són enormes, però tot és possible.
També els que fem l’Esguard passarem pantalla la setmana vinent. Farem un salt endavant molt substanciós que ampliarà el ventall de lectors de la nostra revista. Si sou prou perspicaços, ja sabeu per on vaig. Si no ho sou... haureu d’esperar fins el proper dimecres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada