dimecres, 11 de setembre del 2013

Un any d'Esguard

Publicat el 11/9/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)


La Diada de l’any passat va ser especial per a tots nosaltres per dos motius: la manifestació que va empènyer el país cap a un nou horitzó i l’aparició del primer número de la revista Esguard, la revista catalana per a tauletes.
Avui viurem una nova Diada i ho tornarem a fer per partida doble: participarem activament de la Via Catalana cap a la Independència i fem un salt endavant per celebrar el nostre primer aniversari, presentant l’Esguard Mini, una versió adaptada per a telèfons iPhone 4 i 5. És el resultat de molts mesos de feina del nostre equip de programadors i dissenyadors, que han aconseguit adaptar els continguts de l’Esguard d’una manera senzilla i directa. Com comprovareu, l’Esguard Mini està pensat per permetre la lectura al metro, a l'autobús, a l’ascensor. A més a més, hi trobareu un element nou: podreu sentir sencera l’entrevista de portada. Us podreu col·locar els auriculars a les orelles i gaudir tranquil·lament de les converses de Màrius Serra, Txe Arana, Matthew Tree i Toni Aira amb les personalitats més destacades del país. Comencem avui mateix amb l’entrevista a l’expresident Jordi Pujol.
Hem estat els primers a oferir una revista nadiua per a tauletes. Ara, som els primers a llançar una versió per a telèfons mòbils. Som un equip de més de 30 persones que aporten el seu talent amb diferents graus d’implicació. Som una revista jove, en procés constant d’aprenentatge, però ja acumulem 53 números oferint continguts de qualitat pensats i elaborats des de zero per a dispositius mòbils. Gràcies a tots el que han fet possible aquest primer any d’Esguard, especialment a les més de 10.000 persones que es descarreguen el seu exemplar setmana rere setmana. 
L’aventura de l’Esguard no ha fet res més que començar i tenim molts projectes en marxa. Acompanyeu-nos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada