dimecres, 2 d’octubre del 2013

És l’hora d’obrir els Sentits

Publicat el 02/10/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)

Des que vam presentar el projecte de la revista Sentits al Fòrum Gastronòmic del febrer, de la mà del gran Joan Roca, han passat uns quants mesos de feina molt intensa fins  definir i posar a punt aquesta nova publicació d’experiències de gastronomia i vins que veurà finalment la llum el proper dimarts 8 d’octubre. A les 19 hores, a l’Apple Store de plaça Catalunya de Barcelona, Jordi Roca presentarà amb l’equip d’Esguard Publicacions la nova revista Sentits.
Aquesta nova aventura no hauria estat possible sense l’èxit de la revista Esguard. Tot un any publicant-la setmana rere setmana ens han donat l’experiència i la seguretat per encarar el nostre segon producte editorial. Seguint les línies mestres de l’Esguard, a Sentits trobareu signatures de primeres espases del panorama gastronòmic i enològic català, i un munt d’experiències narrades en primera persona, sense cap intenció de sentar càtedra, pontificar o dictar sentència. 
Estarem encantants  que ens acompanyeu a la presentació de Sentits el proper dimarts. Jordi Roca, l’encarregat de les postres i els dolços d'El Celler de Can Roca i el creador de Rocambolesc, ens farà una petita xerrada sobre el procés creatiu que ha fet del restaurant dels germans Roca el millor del món. Féu clic a l’enllaç per inscriure-us-hi, perquè les places són limitades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada