dimecres, 9 d’octubre del 2013

La família creix

Publicat el 9/10/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)

La revista Esguard ja no està sola. Va néixer l’11 de setembre de 2012 com la primera revista catalana per a tauletes. Des de l’11 de setembre d’enguany l’Esguard Mini ha incorporat els usuaris d’iPhone com a lectors potencials. Quan vam desenvolupar la plataforma que permet la publicació de la revista, vam tenir clar de bon començament que l’havíem d’aprofitar per crear nous productes editorials, per oferir continguts temàtics de qualitat amb les fantàstiques prestacions multimèdia de l’Esguard. Aquesta aspiració ja és una realitat.
Ahir dimarts 8 d’octubre, a la botiga Apple del Passeig de Gràcia de Barcelona, va néixer la nova Sentits, una revista d’experiències de gastronomia i vins que, de la mà d’un gran equip liderat per Jordi Ávila i Anna Vicens, ens farà gaudir cada més d’un seguit d’experiències en primera persona amb totes les potencialitats multimèdia de les tauletes.
En la presentació davant un centenar de convidats, el gran Jordi Roca (moltes gràcies, Jordi, de veritat) va ser l’encarregat de publicar “en directe” el primer exemplar, que ja està disponible a l’AppStore. Sentits és la segona revista d’Esguard Publicacions, i ja us avanço que no serà pas l’última. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada