dilluns, 13 de gener del 2014

En Teo va al Celler

Publicat el 16/10/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)


Jordi Roca, el xef de postres d’El Celler de Can Roca, va ser l’encarregat de pitjar un botó i publicar en directe el primer número de la nova revista Sentits (més detalls en la secció Setmana). Va ser un acte molt emotiu amb un centenar llarg d’assistents que van omplir el primer pis de l’Apple Store de Barcelona.
Va ser precisament Jordi Roca qui va trobar la millor manera d’explicar l’esperit de la nova capçalera d’Esguard Publicacions, amb una comparació tan adient com divertida. “Sentits és una versió del segle XXI d’aquells llibres d’en Teo”, va explicar Jordi Roca, divertit, tot afegint-hi que “tal com feia en Teo, els amics de Sentits viuran experiències i aventures que després explicaran a les pàgines de la revista”. 

Ens encanta aquesta comparació, que ens fa sentir que anem pel bon camí. Sentits es va col·locar en el primer lloc de l’AppStore en menys de 24 hores, la qual cosa demostra que la premsa en català i l’avidesa dels lectors catalans per nous formats i nous continguts estan més vives que mai. Seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada