dimecres, 26 de desembre del 2012

Gràcies, 16 cops gràcies!


Publicat el 26/12/2012 a la revista Esguard

Aquest número de Nadal de l’Esguard és tan especial com els anteriors. Fa 16 setmanes vam iniciar una aventura pionera en el panorama comunicatiu català, amb uns resultats espectaculars. Vam assolir els objectius marcats en només tres setmanes, i acabarem l’any amb més de 10.000 descàrregues setmanals, una xifra que poques publicacions setmanals o mensuals catalanes poden exhibir. 
Darrere l’Esguard hi ha un equip ampli i multidisciplinari, que aporten el seu talent cada setmana per publicar una revista pensada des del primer minut per a treure el màxim profit de les possibilitats que brinda l’iPad. Estem tot just començant, tenim molt camí per córrer, molt per aprendre, però us podem ben assegurar que ens ho estem passant pipa en el procés!
Una ullada al prestatge de l’app de l’Esguard permet fer-se una idea ràpida de la qualitat i el nivell dels personatges que han estat portada durant aquests quatre mesos, magníficament entrevistats pels grans Toni Aira, Txe Arana, Màrius Serra i Matthew Tree. 
L’ampli espectre ideològic dels 15 columnistes que brinden la seva visió del món, més la mirada única de Nova York que ens ofereix Sion Fullana, fan un pack contundent que fa que cada setmana nous esguardaires es descarreguin l’app de l’Esguard de l’AppStore.

Ens veiem l’any vinent. Bones festes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada