dimecres, 20 de març del 2013

Tremenda il·lusió

Publicat el 20/3/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)



Aquestes dues paraules resumeixen el sentiment de tots els que fem l’Esguard setmana rere setmana quan vam escoltar de boca del poeta Carles Duarte, president del jurat dels XIV Premis APPEC, que havíem estat elegits com la Millor Nova Revista de 2012.
Una doble il·lusió. Per una banda, és el primer reconeixement que rebem amb només sis mesos de vida. De l’altra, és un guardó d’enorme trascendència per nosaltres, perquè l’atorga l’APPEC, l’associació d’editors de revistes. L’aposta de l’Esguard ha estat inèdita, innovadora, trencadora i única en el mercat, i ser premiats pels editors de revistes amb llarges trajectòries és un honor i un compromís que no defraudarem.
Els que fem l’Esguard estem convençuts que les tauletes són una plataforma ideal per a les publicacions periòdiques, un camí de futur del que hem estat pioners. Tot i amb això, creiem que el que importa és el contingut, les històries per explicar. Des de les tauletes d’argila fins l’iPad de Steve Jobs, el que importa de veritat són els continguts que s’hi bolquen. Nosaltres estem encantats amb la plataforma de publicació que permet que cada setmana us pugueu descarregar l’Esguard, però ens il·lusiona molt més el feedback permanent dels nostres lectors que gaudeixen d’uns continguts que elaborem amb el màxim rigor i professionalitat.
Seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada