dimecres, 3 d’octubre del 2012

L’exemple de l’Anna

Publicat el 03/10/2012 a la revista Esguard

Estem en un moment clau per al futur del nostre país. Ens cal avançar amb decisió cap a un horitzó de llibertats, però per aconseguir el que ens proposem ens cal confiança en nosaltres mateixos, en les nostres capacitats. Ens diran no és possible, que les dificultats són enormes, que no ens en sortirem. Voldran convèncer-nos que és millor que ens quedem com estem, que evitem aventures plenes d’incerteses que no ens aportaran més que frustracions.
Per això ens va agradat tant la història de l’Anna Vives. Una jove que ha vençut tots els prejudicis i va tirar endavant la seva idea, abandonant les cotilles que la societat reserva a les persones amb capacitats diferents. Després d’intentar guanyar-se la vida amb una feina en un supermercat que només va aprofundir les seves frustracions, l’Anna va decidir perseguir el seu somni. Amb el suport de la seva família, va crear una tipografia que expressa la seva manera de veure el món. L’Anna està vivint la seva aventura, i és tot un exemple de superació. 
Hem volgut demostrar que la feina de l’Anna és una bona feina, que ha creat una tipografia útil i pràctica. Per això, tots els titulars d’aquest número de l’Esguard estàn fets amb la seva tipografia, que ha volgut cedir-nos gentilment. A la secció Persones trobareu un perfil de l’Anna i de la seva aventura personal. No deixeu de llegir-la.
Admirem l’exemple que l’Anna ens dóna a tots plegats, com a persones i com a país. No ens conformem amb un futur sense esperances. Tenim un somni a tocar, i l’aconseguirem. Com l’Anna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada