dimecres, 27 de febrer del 2013

Propera estació: Sentits

Publicat el 27/2/13 a la Revista Esguard (iPad/Android)

Fa sis mesos vam posar en marxa un projecte innovador: Esguard, la primera revista catalana per a tauletes. 25 números després, amb la satisfacció de veure com el producte creix i es consolida setmana rere setmana, hem guanyat confiança suficient per fer el següent pas.
Quan vam desenvolupar la plataforma que ens permet publicar aquesta revista, aprofitant les potencialitats multimèdia de les tauletes, teníem molt clar que era un model que ens permetria en un futur proper oferir revistes temàtiques que complementessin els continguts generalistes setmanals de l’Esguard. 
Tot aprofitant la celebració del Fòrum Gastronòmic 2013, un esdeveniment que reuneix als protagonistes més destacats del sector, van presentar a l’estand d’Estrella Damm el segon projecte d’Esguard Publicacions: la Revista Sentits. 
Sentits no pretén ser una publicació de gastronomia, perquè ja n’hi ha i de molt bones al nostre país. Sentits serà una revista d’experiències de gastronomia i vins, de la mà de dos professionals amb una àmplia trajectòria: la sommelier Anna Vicens i l’activista gastronòmic Jordi Àvila. Tot plegat amanit amb un pack d’opinió molt potent amb periodistes especialitzats i professionals del sector i un protagonisme actiu de les xarxes socials.
Tenim encara molta feina per endavant, i la Revista Sentits no veurà la llum abans del segon semestre de 2013, però compartirem amb els lectors de l’Esguard i a través de les xarxes socials l’evolució del projecte.
No vull acabar aquestes línies sense unes paraules d’agraïment per a un padrí de luxe: Joan Roca, del Celler de Can Roca, que ens va acompanyar durant la presentació i ens va encoratjar a tirar endavant un projecte pioner, en la línia innovadora de l’Esguard. Gràcies Joan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada